Følg med i skolereformen

Besøgsdage i SFO

Torsdag d. 16.3.2017 og onsdag d. 19.4.2017 fra kl. 10-11.30 er kommende 0.klassebørn velkomne til besøgsdage i SFO. Børnene møder deres nye pædagoger/medhjælpere og får en rundvisning på skolen. Derefter er der leg og hygge. Børn der går i de omkringliggende børnehaver kommer på besøg sammen med deres børnehave - øvrige kommende 0.klassebørn er velkomne sammen med en forældre.Tilmelding er ikke nødvendig.

Fritidstilbud i Rudersdal kommune

Kulturgalaksen

Rudersdal idræt

Skolen i virkeligheden

Nyheder fra Skolespring.dk

Vedbæk skole er en folkeskole med ca. 525 elever opdelt i to afdelinger - afdeling 1 for 0.-5. kl., og afdeling 2 for 6.-9. kl.. Skolen har en SFO/SFK for 0.- 5.kl., hvis lokaler er fuldt integreret med skolens lokaler.

Vedbæk Skole er et læringscenter med fokus på,at den enkelte elev lærer mest muligt.

- Om sig selv og almen dannelse.

- Om tilegnelse af viden og færdigheder

- Om fællesskaber og verden omkring sig